Friday, March 30, 2012

Neser Myftinia Puke zhvillon simpoziumin me teme: "Keshillat e hz.Muhammed a.s. dhe depertimet e tyre tek njeriu"

Myftinia e rrethit Puke me mbeshtetjen e Komunitetit Mysliman te Shqiperise diten e neserme date 31 mars 2012 ora 11:00 ne Hotel Turizmi Puke organizon simpoziumin me teme:

 

" KESHILLAT E HZ. MUHAMMED A.S. DHE DEPERTIMET E TYRE TEK NJERIU "

Programi i aktivitetit 

- Hyrje me lexim nga Kur'ani nga nje nxenes i Medresese H.Sh. Shamia Shkoder.

- Kumtes: "Perkujtimi i jetes se hz.Muhammed a.s."

- Ilahi

- Kumtes: " Keshillat e hz.Muhammed a.s. dhe depertimet e tyre tek njeriu"

- Dokumentar mbi jeten e hz.Muhammed a.s.

Ju mirepresim!

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.