Wednesday, January 4, 2012

Nxenesit vizitojne Xhamin e re te Pukes


Mbrenda dy javesh Xhamia e re ne qytetin e Pukes ka pritur disa mysafir te vecante. Eshte fjala per disa nxenes te klasave te ndryshme te shkolles 9 vjecare Migjeni Puke, Ato u priten nga pergjegjesit e Xhamise si dhe nga Muezini i Xhamise. Nxenesit moren informacionet e dyhura per xhamine e re te qytetit Puke.Kjo eshte hera e pare qe nje kohe kaq te shkurter mbi 5 klasa vizitojne xhamine e re te qytetit Puke.

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.