Wednesday, January 4, 2012

Myftinia Puke, fillon puna per zgjedhjet e antareve te ri

Myftinia e rrethit Puke bazuar statutit te KMSH dhe udhezimeve te KMSH ka filluar nga puna per zgjedhjet e antreve te ri.  Fillimisht do behet zgjedhja e antareve te ri te keshillave neper Xhamia e fshatra. Pas zgjedhjes se ketyre antareve, vete antaret e zgjedhur do propozojne antarin e keshillit te Myftinise se rrethit Puke. Pasi te konsituohet antaret e ri te Keshillit te Myftinise , vete antaret e ri zgjedhin antarin e Keshillit te Pergjithshem prane Komunitetit Mysliman te Shqiperise. Zgjedhjet zhvillohen nga nje komision zgjedhor nen drejtimin e Myftiut te rrethit Puke.

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.