Thursday, January 3, 2013

Kane filluar abonimet per vitin 2013 ne revisten "Drita Islame"

Myftinia e rrethit Puke njofton te gjithe te interesuarit se kane filluar abonimet per vitin 2013 ne revisten "Drita Islame
Abonimet jane 6 mujore e vjetore dhe behen prane Myftinise se rrethit Puke cdo dite tek Xhamia e re ne qytetin e Pukes.

Kontakt : myftiniapuke@yahoo.com ose 02122209


Shenim:
Per ata qe jetojne ose banojne jasht rrethit te Pukes mund te bejne abonimet prane Komunitetit Mysliman te Shqiperise rruga: Xh.Bush nr.50 Tirane

kontakt: 067 20 33 600 ose  067 29 47 096 dhe info@dritaislame.al
 

 

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.