Friday, July 13, 2012

Gjat muajit Ramazan cdo te Xhuma ne Ptv ndicni emisionin "Fjale Zemre"

Myftinia Puke ne kuader te muajit Ramazan do zhvilloj cdo te Xhuma emisionin televiziv "Fjale Zemre".

 

Keto emisione do transmetohen ne "Puka Televizion" pas transmetimit te Ezanit ne PTV cdo dite te Xhuma brenda muajit Ramazan 2012.

 

 

 

Ne kete emision jane te ftuar:

Drejtori i burimeve  njerzore prane Komunitetit Mysliman te Shqiperise Ma. Dorian Demetja, Myftiu i Shkodres Imam Muhamed Sytari, Myftiu i Pukes Imam Gezim Kopani, Prof.Besnik Laci,  Ylli Hadroj dhe Afrim Laci.

 


No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.