Wednesday, July 18, 2012

Myftinia Puke organizon ne Puka Tv emisionin "Fjale Zemre" 2012

Myftinia e rrethit Puke ju fton te ndicni cdo te Xhuma ne kohen e iftarit emisionin televiziv 
"Fjale Zemre" . Ne kete emision do jene te ftuar: Drejtori i Burimeve Njerzore ne Komunitetin Mysliman te Shqiperise   Ma.Dorian Demetja, Myftiu i Shkodres imam Muhammed Sytari, Myftiu i Pukes imam Gezim Kopani si dhe intelektual Pukjan.

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.